Mangler du en restaurant til selskaber i Birkerød nær Farum? Så er Gastro 27 måske restauranten for dig. Vi afholder alt fra fødselsdage til konfirmationer og bryllupper. Alle vores ansatte fra kok til tjener gør altid deres ypperste for at skabe en god oplevelse for jer. Så står du og mangler en hyggelig og moderne restaurant til din begivenhed, kan du trygt vælge os.

Restaurant til selskaber op til 90 personer

Vi modtager selskaber helt op til 90 personer - også udenfor vores åbningstider. Har du en begivenhed der skal afholdes er du mere end velkommen til at ringe til os og få en grundig samtale om dine forventninger, behov og ønsker med hensyn til arrangementet.

Skræddersy din menu

Hos Gastro 27 har du mulighed for at skræddersy din helt egen menu til selskabet så maden er lige som i ønsker den. Vores ekspertise ligger i det italienske og nordiske køkken så du har mulighed for at få alt fra danske klassikere til lækre italienske retter i din menu. Vi tilbyder naturligvis også simple og klassiske børne favoritter så alle er glade.

Du kan se vores menu igennem for mulige retter til dit selskab eller som inspiration. Vi har et bredt sortiment af lækre retter til enhver smag.

Bestil tid til dit selskab i dag

Ønsker du at afholde dit bryllup, din fødselsdag eller andet hos os? Så tøv ikke med at give os et kald og få bestilt mens du stadig kan. Du kan altid kontakte os på telefon 60 56 54 19 og bestille menu og plads til dit selskab. Vi giver et uforpligtende tilbud på en menu der er skræddersyet til dit selskab.

Har vi ikke mulighed for at tage telefonen når du ringer kan du også altid sende os en mail til kontakt@gastro27.dk eller benyt vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud.

Kontakt os