SNACKS  
Chips med hjemmelavet trøffelmayo 45,-
Græske oliven og nødder 45,-
FORRET  
10. Bruschetta - Hvidløgsbrød med friske tomater, grønt og parmesanost 59,-
11. Kammuslinger - Grand Marnier sauce og urter 109,-
12. Laksetatar – Syltede rødløg, urter og sennepsdressing 99,-
13. Bøffelmozarella – Spinatsalat og syltede valnødder 99,-
14. Oksecarpaccio - Citrusmarineret, grønt og parmesanost 109,-
PASTA  
50. Linguini laks – Laksestykker, peberfrugt, løg og cremet pestosauce 139,-
51. Penne kylling – Peberfrugt, svampe og løg i parmesansauce 139,-
52. Linguini tigerrejer – Let krydret tomatsauce og dild 149,-
53. Penne mørbrad – Stykker af oksemørbrad, løg, svampe og gorgonzola 149,-
HOVEDRET  
70. Stegt kalvefilet - Gorgonzolasauce 215,-
71. Unghanebryst – Rosmarinsauce 199,-
72. Oksemørbrad – Svampe- og trøffelsauce 259,-
73. Ribeye – Bearnaisesauce (serveres lunt) 239,-
74. Lammekrone – Portvinssauce 249,-
80. Laksesteak – Grand Marnier sauce 215,-
Alle hovedretter serveres med kokkens tilbehør
​DESSERT  
90. Tiramisu – Den klassiske med mascarponecreme, kaffe og amarettolikør 85,-
91.  Italiensk is - Chokoladesauce og knuste nødder 85,-
92. Tartufo – Chokoladetrøffel is flamberet i sambuca likør 99,-
93. Panna cotta – Vanilje, hindbærsauce og knuste nødder 85,-
GASTROENS MENU 3 RETTER 379,-
Forret:  Friske rejer, sesam og hummermayo  
Hovedret: ​ Medaljon af oksemørbrad med portvinssauce og kokkens tilbehør  
Dessert:  Tartufo - Chokoladetrøffel is flamberet i sambuca likør  
BØRNERET FRIT VALG 69,-
40. Linguini kødsauce  
41. Linguini Carbonara - bacon og flødesauce  
42. Fiskefilet – med kartofler og remoulade  
43. Børne is – 2 kugler vaniljeis med chokoladesauce  

​Er du glutenallergiker, laktoseintolerant eller vegetar - så spørg os! Vi finder en løsning.