Snacks:
Chips med hjemmelavet trøffelmayo 45,-
Græske oliven og nødder 45,-
Forretter:
10. Bruschetta 79,-
Hvidløgsbrød med friske tomater, grønt og parmesanost
11. Vitello tonnato 119,-
Kalvekød med tunsauce, kapers og grønt
12. Håndskåret laksetatar 119,-
Fennikel, syltede rødløg, urter og sennepscremé
13. Økomozarella 119,-
Babyspinat, cherrytomater, hasselnødder og syltede rødløg
14. Nordiske rejer 119,-
Hummercremé, sort sesam og urter
15. Oksecarpaccio 129,-
Trøffelmarineret, hasselnødder, grønt og parmesanost
Pasta:
50. Linguini laks 149,-
Peberfrugt, løg og cremet pestosauce
51. Penne kylling 149,-
Svampe, peberfrugt og løg i parmesansauce
52. Linguini tigerrejer 159,-
Let krydret tomatsauce og dild
53. Penne gorgonzola 159,-
Stykker af oksemørbrad, løg og svampe
54. Linguini carbonara 139,-
Bacon, æg og flødesauce
Alle pastaretter kan laves vegetar!
Hovedret:
70. Kalvefilet - Gorgonzolasauce 239,-
71. Perlehøne - Honning- og balsamicosauce 219,-
72. Oksemørbrad - Svampe- og trøffelsauce 279,-
73. Ribeye - Bearnaisesauce 269,-
74. Lammekrone - Honning- og balsamicosauce 279,-
80. Laksesteak - Grand marnier sauce 239,-
Alle hovedretter serveres med kokkens tilbehør!
Dessert:
90. Tiramisu 89,-
Klassisk italiensk kage
91. Italiensk is 89,-
Chokoladesauce og nødder
92. Tartufo 99,-
Trøffelchokolade is flamberet i sambuca likør
93. Panna Cotta 89,-
Vanilje, saltet karamel og pistacie
Gastroens 3 retters menu: 399,-
Forret: Kokkens apetitvækkere
Hovedret: Kalvefilet med svampe- og trøffelsauce, samt kokkens tilbehør
Dessert: Tartufo - trøffelchokolade is flamberet i sambuca likør
Børneret: Frit valg 69,-
40. Kyllingenuggets - 6 stk. med kartofler, grøntsager og ketchup
41. Linguini carbonara - Bacon, æg og flødesauce
42. Fiskefilet - Kartofler, grøntsager og remoulade
43. Børne is - 2 kugler vaniljeis med chokoladesauce
Er du glutenallergiker, laktoseintolerant eller vegetar - så spørg os! Vi finder en løsning.