Take away i Birkerød

Gastro 27 tilbyder byens lækreste take away i Birkerød nær Farum ud fra vores hyggelige restaurant. Har du travlt og mangler tid til at lave mad, er vores menu et lækkert alternativ. Vi har åbent kl. 17:00 - 22:00 fra mandag til lørdag. Du kan bestille vores mest populære retter og nyde dem hjemme sammen med familie og venner.

Bestil nu

Tilberedt af erfarne og rutinerede kokke

Hos Gastro 27 går vi op i at give vores kunder en uforglemmelig oplevelse med lækker mad og god service. Dette gælder for kunderne både i og ude af huset. Vores kokke er erfarne og rutinerede i det italienske og nordiske køkken og laver alle retter med friske råvarer hver gang.

Take away menukort

Vores menukort består af en række lækre forretter og pastaretter der også har mulighed for at laves vegetar og hovedretter med lækre favoritter som ribeye, laksesteak og meget andet. Du kan se hele vores menu her.

Gå til menukort

Bestil bord og mad

Skulle du have lyst til at spise i restauranten skal du være hjerteligt velkommen. Ønsker i at bestille et bord, ringer i naturligvis bare. Er reservationen til +10 personer, skal maden dog også forudbestilles. Så sørger vi for at alt er som det skal være for jer og jeres selskab.

Allergi

Er du vegetar eller er du allergisk overfor gluten, laktose eller andet? Så giv endelig besked når du bestiller, så finder vi en løsning, eller et alternativ.

Bestil take away i Birkerød nu

Har du fundet noget lækkert på vores menukort, så giv os et kald på 60 56 54 19, vi har maden klar til aftalt tid og fornuftige priser.

Vil du hører nærmere?

Har du nogle spørgsmål til os angående selskaber, begivenheder du vil afholde hos os eller andet er du altid velkommen til at ringe på 60 56 54 19. Du kan også skrive en mail til kontakt@gastro27.dk eller via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.